• Huur je Camper - Thierry Reus

Reviews

  5 star review  Dankzij de fijne camper die wij bij Thierry huurde hebben wij een super zomervakantie gehad. Het was wel even spannend om voor de eerste keer met een camper op pad te gaan. Van tevoren hebben we goede instructies gekregen. Daar haalde we veel vertrouwen uit. Voor de rest was de hele camper netjes en schoon. Nogmaals bedankt Thierry voor de fijne ervaring en voor de volgende zomervakantie is het zeker voor herhaling vatbaar.

  thumb Timo van Tilburg
  11/02/2020

  5 star review  deze zomer voor de eerste maal met de camper er op uit.De uitleg en demonstratie door Thiery was zeer helder en prettig Mooie schone camper die van veel gemakken was voorzien Helaas moesten we onze vakantie na 4 dagen afbreken vanwege familie omstandigheden Dit werd voor ons door Thiery zeer goed opgevangen.Deze herfst vakantie werden we uitgenodigd om alsnog de resterende dagen uit de verhuur TE GENIETEN VAN DE CAMPER Het was voor ons de eerste kenismaking, met dit bedrijf,maar zeker niet de laatste BEDANKT groet Elly en Nico

  thumb Nico Roelofsen
  10/26/2020

  5 star review  Wij hebben afgelopen najaar 2x een weekend een camper gehuurd van Thierry. Super service en van alle comfort voorzien. We zijn lekker in Drenthe geweest en Friesland, en wat is er dan mooier om te zien hoe mooi ons land is. Maar voor langere tijd een camper huren behoort ook tot aan de mogelijkheid, en wij zijn nu al zo verwend dat we zeker weten zelf ooit een camper willen. Maar overweegt U nu om het ook een keer te proberen om eerst een camper te huren, maak een afspraak met Thierry en U zult ontdekken hoe de service is.

  thumb Jolanda Brammer
  12/20/2020

  5 star review  We hebben een week een camper gehuurd. De ervaring van start tot finish was geweldig, uitstekende communicatie en klantenservice. Ik raad ze zeker aan.

  thumb Francesco Vannini
  4/22/2021

  5 star review  We hebben een super mooie vakantie gehad in Noorwegen. Mede mogelijk gemaakt door het mogen gebruiken van de camper van Thierry. Vriendelijk ontvangst, goede uitleg en bij vragen snelle reactie op de app. De camper was van alle gemakken voorzien van gasoven tot zonnepanelen. Perfect! Hartelijk dank en gaan er graag nogmaals mee weg.

  thumb Gert Vink
  2/03/2021
Huur je Camper - Thierry Reus
Reinier

Super fijne week gehad in Nederland met deze Hymer! Contact met Thierry was plezierig, hij legde alles uit. Inleveren ging ook soepel. 2 kids sliepen heerlijk in de alkoof, de twee ouders beneden in de omgebouwde zitbanken (zeer groot bed, goede kussens). Rustig tuffen is het best met deze diesel, max 100km/u, dat zorgt al voor een relaxte vakantie. Verbruik ca. 1/9. Keukentje werkt prima, wc/douche niet gebruikt. Goede horren, deze houden muggen en andere insecten veelal buiten. De Hymer is zoals Thierry al aangeeft niet de modernste, maar wel een prettige camper om er mee op uit te gaan als je niet te veel haast hebt. Wat ons betreft een aanrader!

Huur je Camper - Thierry Reus
Harm

Hoi Thierry,
Bij het ophalen werd alles netjes uitgelegd, je kijkt dan mee en denkt dan dat weet ik wel. Maar omdat schijfjes en dergelijke nogal stroef gaan omdat ze anders tijdens het rijden zouden openschieten zat ik toch een aantal keren met de handen in het haar, je bent dan bang iets af te breken.Maar via de Whatsapp kreeg ik iedere keer snel en een goede Back-Up. Naarmate we vertrouwder raakte met de Camper kregen we er steeds meer plezier in en mede daardoor gaan we volgend jaar zeker weer met de camper op pad. Deze Camper wordt keurig netjes opgeleverd en de 120 PK is ruim voldoende in de bergen. Ook met het terugbrengen werd alles netjes en snel afgehandeld

Huur je Camper - Thierry Reus
Fons

Hoi Thierry, wij hebben heerlijk genoten van je camper. Alles was aanwezig en is zeer gebruiksvriendelijk. Ook de afhandeling via Camptoo is heel prettig , top. Fons

Huur je Camper - Thierry Reus
Marcel

We hebben enorm genoten van de camper. Schoon en luxe uitgevoerd. De verhuurder was erg behulpzaam met tijden van ophalen en brengen en de camper was helemaal prima toen we hem kregen. Aanrader!

Huur je Camper - Thierry Reus
Elise

Perfecte comfortabele camper met aparte badkamer en douchecabine, zithoek, vaste (afsluitbare) slaapkamer, grote ijskast en tuinset. Hij werd brandschoon opgeleverd en Thierry nam alle tijd voor de instructies. Thierry was voor en tijdens de reis zeer goed bereikbaar en behulpzaam. Ik zou deze camper van harte aanbevelen.

Huur je Camper - Thierry Reus
Karin Teleke-Hoek

Heerlijke camper , prachtige reis gemaakt . 
Zeker voor herhaling vatbaar ..

Huur je Camper - Thierry Reus
Peter Scholtes

Mooie camper, volledig voorzien van alles wat je nodig hebt qua materialen. Rijdt heerlijk, je zit hoog
en kijkt over alles heen. Ontspannen rijden kan tot 110 km p/u daarna meer windgevoelig.

Verhuur gaat zeer ontspannen. Gastvrij, tijd genoeg (kopje koffie erbij) en goede toelichting.

Huur je Camper - Thierry Reus
Miranda Ruiter

Fijne, open communicatie. Duidelijk. Snelle reacties. Camper was prettig, netjes, schoon en sliep
heerlijk.

Als we nog eens een camper willen huren, weten we waar we zijn moeten. ;-)

Huur je Camper - Thierry Reus
Ayke Prangers

Wat een feest was dat, een weekeindje weg met zijn 5-en in deze camper. Alles was compleet, alles aanwezig. Prima overdracht alles verliep volgens plan. We hebben zo genoten. Dit gaan we zeker weer doen! En we weten al bij wie…

Huur je Camper - Thierry Reus
Ger Lagerweij

Zowel de camper als de verhuurder overtroffen mijn verwachtingen. Een ware aanrader.

blankThierry Reus
Eigenaar Huur je Camper

 • Reageert in 100% van de gevallen

 • Reageert binnen een paar uur

Zijn er nog onduidelijkheden?

Of kijk hier tussen de veelgestelde vragen.

Open chat
Waar kan ik u mee helpen?