Motorhomedepot Motorhomedepot

Motorhome Depot is Europa’s grootste campermakelaar. Wij vinden de voor jou ideale camper of we helpen je je eigen camper op een prettige manier te verkopen.

Wij weten dat een camper meer is dan alleen een auto met een bed erin. Het is je tweede thuis. Niet voor niets zeggen camperaars ‘home is where I park it’. Daarom besteden we veel aandacht aan het vinden van de juiste camper voor de juiste koper. Wij kennen elke camper die we verkopen en zoeken samen met jou naar de perfect match.

Je camper verkopen is zowel een zakelijk als een emotioneel proces. Wij kunnen je alles uit handen nemen en het hele proces van het begin tot het eind voor je regelen. Wij garanderen de best mogelijke prijs en een verkoop zonder zorgen.

Motorhome Depot: de betere manier om een camper te verkopen of te kopen.

Door voor je op te treden als ‘campermakelaar’ kunnen wij alles wat er bij de verkoop van je camper komt kijken van je overnemen. Wij begeleiden het hele proces, van de eerste inspectie en taxatie tot het sluiten van de deal en het regelen van de betaling.
Als verkoper betekent dit dat je je geen zorgen hoeft te maken over het particulier aanbieden van je camper in de hoop dat je de juiste koper vindt. Je hoeft ook niet te onderhandelen met een dealer die alleen maar naar de handelsprijs kijkt voor jouw camper.

Wij beschikken over een uitgebreide database van mensen die op zoek zijn naar hun ideale camper. Misschien past jouw camper wel precies in hun droom. Hebben wij een nieuwe eigenaar voor jouw camper gevonden, dan begeleiden wij jullie allebei door de hele transactie en zorgen we ervoor dat de betaling veilig verloopt.

Ben je op zoek naar een camper om te kopen, dan kun je eenvoudig door onze lijst met campers bladeren. Vind je een camper waar je wel wat meer over wil weten, dan neemt één van onze onafhankelijke campermakelaars het volledige overzicht van de camper met je door. De campermakelaar helpt je bij de aankoop en met alles wat erbij komt kijken.

Wij zijn pas tevreden wanneer jij zonder zorgen in jouw droomcamper wegrijdt, de horizon tegemoet.

Echt, zo simpel is het.

En wij kunnen het weten, want wij hebben al jarenlang ervaring met het bedenken van nieuwe en originele oplossingen voor zorgen rond het kopen en verkopen van een camper. Maak het jezelf gemakkelijk en gebruik onze ervaring om jouw doel te bereiken.

Motorhomedepot.nl is een franchise organisatie en elke franchisenemer is een campermakelaar die als zelfstandig ondernemer zijn eigen regio in Nederland beheert en bedient.

MotorhomedepotThierry Reus
Eigenaar Huur je Camper

  • Reageert in 100% van de gevallen

  • Reageert binnen een paar uur

Zijn er nog onduidelijkheden?

Of kijk hier tussen de veelgestelde vragen.

Open chat
Waar kan ik u mee helpen?